Contact info

GEONET is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in de aanleg van particuliere en openbare tuinen en zwemgelegenheden.

icon_widget_image Netestraat 39, 2840 Rumst icon_widget_image +32 (0)15 32 25 87 icon_widget_image [email protected]

Over GEONET

Het planbureau voor helder water

GEONET is een planbureau voor gericht onderzoek naar de waterkwaliteit van zwemvijvers, ecozwembaden en openbare zwemgelenheden. Verder bieden we ook ondersteuning bij de constructies van waterpartijen. Met de focus op kwaliteit en duurzaamheid hebben we ons in de afgelopen 35 jaar ontwikkeld van een tuinaannemer tot een bedrijf dat zich toespitst op het ondersteunen van professionals in de sector.

Het is ons doel om de kwaliteit van (hybride) zwemvijvers en ecozwembaden te verhogen en ze duurzamer, natuurlijker en gebruiksvriendelijker te maken. We combineren onze jarenlange ervaring en expertise met een webshop. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor de constructie en het onderhoud van zwemvijvers. Schakel GEONET in als een ‘tool’ voor ondersteuning.

Ben je als particulier op zoek naar een zwemvijverbouwer die ook ecozwembaden aanlegt?

Dan helpen we je graag verder via GEOblauw.

Studiebureau

Studie voor waterzuivering

Van start tot finish

Begeleiding voor constructie en aanleg

Kennis en ervaring

Waterzuivering bij openbare projecten

WAARDEVOLLE CONNECTIES

Innovatie door samenwerking

Informatie en communicatie zijn de sleutel tot innovatie. Met deze wijsheid in het achterhoofd heeft GEONET zich aangesloten als lid van verschillende bedrijvengroeperingen en vakorganisaties zoals de Internationale Zwemvijververeniging. Ons doel is om kennis te delen en bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector.

We hebben waardevolle samenwerkingsverbanden opgezet met andere bedrijven. Al meer dan 10 jaar zijn we de vaste partner van het Oostenrijks kwaliteitsbedrijf Biotop voor de natuurlijke waterzuivering van particuliere zwemvijvers en natuurlijk gezuiverde zwembaden. Door onze samenwerking met het internationaal gerenommeerde bedrijf Polyplan Kreikenbaum, hebben we alle expertise in huis om de zuivering van openbare en semi-openbare zwemparadijzen op punt te stellen. Zo werken we met de laatste nieuwe technologie voor het beheer en de automatisering van openbare zwemgelegenheden. Bovendien werken we samen met tal van vaste partners voor prefabzwembaden, zwembadfolies, afdeksystemen …

Als experts in ons vakgebied bieden we advies en samenwerking aan voor aannemers in de bouw-, tuin- en zwembadsector, evenals voor openbare projecten.

Realisaties