Contact info

GEONET is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in de aanleg van particuliere en openbare tuinen en zwemgelegenheden.

icon_widget_image Netestraat 39, 2840 Rumst icon_widget_image +32 (0)15 32 25 87 icon_widget_image [email protected]

Deskundig
zwemvijveradvies

Bij GEONET kan je terecht voor deskundig zwemvijveradvies.

We helpen je met alles wat te maken heeft met waterzuivering. Van bestaande zwemvijvers en zwembaden tot nieuwbouwprojecten, op onze expertise kan je vertrouwen. Of het nu gaat om een studie voor een openbaar project of het maken van een offerte voor een particuliere zwemvijver, GEONET is er om je te ondersteunen.

Advies en assistentie

Als particulier of bouwheer kan je bij GEONET terecht voor advies en assistentie bij de zelfbouw van je droomzwemvijver of -zwembad. Samen maken we keuzes over de het type constructie, grootte, materialen, zuiveringssysteem en afwerking van de waterpartij. Wij zorgen voor het ontwerp, bouwplannen, advies rond zelfbouw en opvolging van werken. Je kan zelf bepalen welke taken je uitvoert en welke je aan ons toevertrouwt. De plaatsing van de waterdichting en technische- en zuiveringsinstallatie nemen we op ons. Samen zorgen we voor een geslaagd project.

OPENBARE PROJECTEN

GEONET biedt deskundig zwemvijveradvies aan bouw-, tuin- en zwembadaannemers en andere professionals die weinig ervaring hebben met waterprojecten. Of je nu hulp nodig hebt bij de opstart van het project, enkel expertise wilt voor technische installatie en waterdichting of ondersteuning zoekt voor de uitvoering van de technische plannen: GEONET staat voor je klaar. Bovendien reiken we je de juiste materialen en technieken aan voor een kwalitatieve en duurzame uitvoering. Dit bespaart je tijd en moeite bij het zoeken naar zwembad- of zwemvijvertoebehoren.

Openbare projecten

Advies en studies
voor openbare natuurzwembaden en zwemvijvers

Onze ervaring en expertise is een grote meerwaarde bij de bouw van openbare natuurzwembaden en zwemvijvers. Bij ons kun je terecht voor advies over materialen, filterinstallaties, ontwerp en uitvoering. We zetten het project op de rails met studies, ontwerpen en bouwplannen en begeleiden waar nodig. Samen met onze geweldige partners Polyplan, Biotop en Polycon zorgen we ervoor dat jouw openbaar zwemproject een groot succes wordt.

Openbare projecten

Ondersteuning bij renovaties

Of het nu gaat om een renovatie, een ombouw naar een natuurlijker systeem of een probleem dat opgelost moet worden, de deskundigheid van GEONET kan ingeschakeld worden om bestaande zwemprojecten te upgraden. Voor kleinere problemen, zoals het verbeteren van de waterkwaliteit, bieden wij snelle oplossingen zoals extra fosfaatfilters. Wij analyseren waterstalen, geven advies op basis van de resultaten en monitoren schommelingen in het zwemwater. Kortom, wij zorgen ervoor dat je zwembad of zwemvijver weer zorgt voor ultiem zwemplezier.

Wij bieden hulp en advies bij:

  • Het plaatsen van een nieuwe waterdichting of folie.
  • Het verbeteren of vervangen van de leidingen.
  • Het aanpassen van of vervangen van de filterinstallatie.

GEONET helpt je graag verder

Gedetailleerd en realistisch

Zwemvijvers en waterpartijen