Contact info

GEONET is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in de aanleg van particuliere en openbare tuinen en zwemgelegenheden.

icon_widget_image Netestraat 39, 2840 Rumst icon_widget_image +32 (0)15 32 25 87 icon_widget_image [email protected]

Waterontleding

GEONET is gespecialiseerd in waterontleding. We onderzoeken de parameters van het zwemwater om de kwaliteit ervan te bepalen en waar nodig te verbeteren.
Bij het gebruik van put- of regenwater, gaan we na welke waterzuiveringsmethodes er nodig zijn om het water geschikt te maken om in te zwemmen. Hetzelfde doen we voor grote openbare projecten waarbij er bv. onderzoek nodig is om te bepalen of rivierwater zwembaar is. Onze studies omvatten ook microbiologisch onderzoek, wat voor openbare zwemgelegenheden van essentieel belang is.

Houd je zwemwater in topconditie

Tijdens een standaardonderzoek controleren we belangrijke waarden zoals pH, waterhardheid (GH/KH), zoutgehalte, chloorgehalte, fosfaatgehalte en nitraatgehalte. Je ontvangt vervolgens de resultaten samen met advies over eventuele acties die genomen kunnen worden om het zwemwater in topconditie te houden.

Tot op het mineraal

De waterstalen gaan naar een laboratorium voor een grondige analyse. Na afloop ontvang je een rapport met deskundig advies over de eventuele acties je moet ondernemen om de zwemkwaliteit te waarborgen.

Openbare projecten

Monitoring met DANA

DANA is een online platform, ontwikkeld door Polyplan, dat een antwoord biedt op de verschillende behoeftes van onze klanten. Het is een intüitieve software die de waterpartij op een holistische manier benadert en alle parameters in kaart brengt als één samenhangend geheel. Voor openbare projecten wordt deze sturing meestal gecombineerd met Ondina. Bij privézwemvijvers combineren we DANA met BlueConnect van Astralpool.

GEONET helpt je graag verder