Contact info

GEONET is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in de aanleg van particuliere en openbare tuinen en zwemgelegenheden.

icon_widget_image Netestraat 39, 2840 Rumst icon_widget_image +32 (0)15 32 25 87 icon_widget_image [email protected]

Monitoring van de waterkwaliteit

Met de hulp van digitale systemen zoals DANA, BlueConnect en Ondina, monitort GEONET de waterkwaliteit.
We houden de pH, temperatuur, het elektriciteitsverbruik en waterverbruik voor je in de gaten en zorgen voor optimalisaties op vlak van energie-efficiëntie en efficiëntie in het gebruik van onderhoudsproducten.

Hou je waterkwaliteit op peil

DANA 2.0

DANA 2.0 is een handig online platform, dat oorspronkelijk ontwikkeld is als sturing voor openbare zwembaden, en nu ook beschikbaar is voor kleine privézwembaden. Hiermee kunnen we nu intuïtieve software bieden voor een volledig operationeel beheer. Niet alleen de operationele en weergegevens, maar ook de laboratoriumwaarden, live gegevens en uiterst betrouwbare alarmmanagementsystemen zijn nu beschikbaar op één enkel platform. De web interface beschikt ook over geïntegreerde besturing. Alles uit één bron, veilig, snel en flexibel.

DANA 2.0 laat zien hoe het met waterkwaliteit van een waterpartij gesteld is, zodat we meteen de juiste ondersteuning kunnen bieden. Deze sturing kan je connecteren met Ondina of BlueConnect om de waterwaardes te meten. DANA 2.0 werkt zowel op mobile als op desktop.

DANA 2.0 is een product van Polyplan Kreikenbaum.
Ondina is een product van Polyplan Kreikenbaum.

controleer je technische ruimte

Ondina

Ondina is een uitbreiding op DANA waarmee je nauwkeurig de technische installatie van een zwembad kunt monitoren. Het energieverbruik van de pompen, verbruik van water, waterniveau, waterteperatuur, buitentemperatuur, pH … de technische installatie heeft geen geheimen meer voor je.

Het platform biedt ook de mogelijkheid om waterverlies en/of verdamping te monitoren, en parameters zoals de pH en watertemperatuur te sturen. Ondina is een zeer uitgebreid systeem dat vooral voor openbare zwembaden goed van pas komt.

Voor particulieren

BlueConnect van Astralpool

Voor particuliere zwembaden maakt GEONET gebruik van BlueConnect, een gebruiks- en budgetvriendelijker alternatief voor Ondina. Het apparaatje heeft minder functies wat het eenvoudiger maakt voor particulieren en leken om ermee om te gaan. BlueConnect plaats je simpelweg in het water om de watergeleiding, pH-waarde en watertemperatuur af te lezen. Ook dit systeem biedt GEONET de mogelijkheid om op afstand de waterwaardes te monitoren en bij te sturen indien nodig.

GEONET helpt je graag verder