Contact info

GEONET is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in de aanleg van particuliere en openbare tuinen en zwemgelegenheden.

icon_widget_image Netestraat 39, 2840 Rumst icon_widget_image +32 (0)15 32 25 87 icon_widget_image [email protected]

Studiebureau
voor waterzuivering

GEONET is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse studies om ervoor te zorgen dat particuliere en openbare zwemprojecten voldoen aan de hoogste normen.
We bieden o.a. hulp aan tuin- en bouwaannemers of beginnende zwemvijverbouwers bij het ontwerpen van een efficiënte filteropstelling en waterzuivering. Daarnaast worden we regelmatig ingeschakeld door andere studiebureaus of architecten om zuiveringstechnische studies uit te voeren om de waterkwaliteit van meren, rivieren en andere openbare zwemgelegenheden te garanderen. Maar ook voor ontwerpstudies kan je ons inschakelen. Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden voor elk project.

Om onze eindklanten een realistisch beeld te geven van hoe de zwemvijver, tuin en omgeving er zullen uitzien, werken we met 3D-renders van onze ontwerpen.

Wij maken technische plannen voor zwemvijvers en waterpartijen, zodat je als aannemer deze constructies in combinatie met bouwprojecten kunt uitvoeren.

Van bestaande zwemvijvers en zwembaden tot nieuwbouwprojecten, op ons zwemvijveradvies kan je rekenen. GEONET is er om je te ondersteunen.

GEONET is gespecialiseerd in waterontleding en -analyse. We onderzoeken de parameters van het zwemwater om de kwaliteit waar nodig te verbeteren.

Met digitale systemen zoals DANA, BlueConnect en Ondina kunnen we gemakkelijk de waterwaardes opvolgen en weten we wanneer onderhoud nodig is.